In locul bancilor ruginite cu care ne-am obisnuit, gasim opere de arta! In acest tramvai, scaunele au frumusetea iilor moldovenesti!

Motive traditionale au fost pictate, cu migala, pe spatare! Aceleasi modele autentic romanesti imbraca tramvaiul de la un capat la altul!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Picturile, realizate la initiativa primarului, apartin studentilor de la Facultatea de Arte Vizuale si Design a Universitatii "George Enescu". La implinirea a 140 de ani de cand tara noastra si-a proclamat independenta, tramvaiul poarta pe sine un mesaj!   "Vrem sa facem din floarea de ie un simbol cultural cunoscut de patrimoniul UNESCO." , spune primarul.

Vehiculul care fura privirile iesenilor poarta, parca, o camasa populara! In ton cu el, a fost si vatmanul! "E unicat in Iasi, moment. E ceva special!", ne spune vatmanul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si