Azi se judeca ultimul teremen in procesul prin care ADP sector 2 a cerut suspendarea executarii silite in cazul mortii lui Ionut Anghel, baiatul de 4 ani ucis de caini in apropierea Parcului Tei, in septembrie 2013. Familia baiatului a castigat deja procesul de executare silita prin care institutia este obligata la despagubiri in valoare de 800.000 de euro, insa ADP a contestat decizia la Tribunalul Bucuresti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Andreea si Valentin Anghel, parintii lui Ionut, precum si Andrei, fratele mai mare, trebuie sa primeasca in total 2,4 milioane euro cu titlul de despagubiri pentru moartea tragica a lui Ionut. Ei au primit deja 2/3 din suma, adica 1,6 milioane euro, din partea proprietarului terenului si a firmei detinuta de acesta. ADP sector 2 a contestat, insa, exectutarea silita.

Ionut, alaturi de mama lui

Ionut Anghel si-a pierdut viata in urma cu trei ani si jumatate, pe un teren din apropierea Parcului Tei din Bucuresti. Ionut si fratele lui au venit in parc impreuna cu bunica lor, insa, la un moment dat, copiii au fugit printr-o spartura in gard si au ajuns pe un teren viran, pe malul lacului Tei.
Aici au fost atacati de mai multi caini, iar Ionut si-a pierdut viata sub coltii animalelor, in vreme ce Andrei a reusit sa fuga. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si