Romanca de 34 de ani a fost gasita fara suflare in ultima zi a anului 2015, iar anchetatorilor italieni le-au fost necesare nu mai putin de patru luni pentru a o identifica pe romanca si alte aproape 12 luni pentru a-i prinde pe criminalii, care, iata, acum au fost achitati pentru uciderea fetei.

Marku Kristian in varsta de 24 de ani si Kadiu Ilir de 36 de ani, ambii cetateni albanezi aveau mai multe fete pe care le exploatau, obligandu-le la prostitutie.
Cei doi aveau diferite intelegeri cu proprietari de hoteluri si alte stabilimente, care le ofereau spre inchiriere locatii pentru ”desfasurarea activitatii”, astfel ca acestia frecventau locurile unde prostituatele altor ”pesti” erau trimise la ”produs”, oferindu-le clientilor aceste locatii contra unor sume de bani.

In fata instantei, procurorul de caz a cerut, conform Salerno Today, pedeapsa de 30 de ani de inchisoare pentru crima si alti opt ani pentru exploatarea fetelor si obligarea acestora la prostitutie. Din nefericire, instanta a decis ca cei doi sa fie achitati pentru primul capat de acuzare, astfel ca aceasta oribila crima ramane in continuare cu autor necunoscut, iar toata munca investigatorilor italieni a fost aruncata la cosul de gunoi, acestia trebuind sa reia ancheta.

Judecatorul a decis doar condamnarea pentru cel de-al doilea capat de acuzare, astfel ca i-a trimis pe Marku Kristian in varsta de 24 de ani, doi ani si doua luni dupa gratii, iar pe Kadiu Ilir, 30 de ani, trei ani in inchisoare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Salerno Today mai noteaza ca aceeasi soarta a avut-o si o alta romanca de doar 19 de ani, Mariana Tudor Szekeres, gasita fara suflare, cateva luni mai tarziu, in aceeasi zona si in circumstante asemanatoare cu Roxana Alina Ripa, pentru care, pana acum, cel putin, politistii italieni nu au absolut niciun suspect.

Roxana Alina Ripa avea 34 de ani si era de loc din Galati. Avea un baiat pe care il lasase in grija rudelor din Romania, atunci cand a plecat in Italia, sperand sa-i poata asigura acestuia un viitor, indiferent de mijloacele prin care castiga banii.

Sursa: roblastingnews

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si