Thylane Blondeau s-a nascut pe 5 aprilie 2001, fiind fiica fotbalistului Patrick Blondeau si a fotografei Veronika Loubry.

Si-a inceput cariera de model inca de la patru ani, cand a fost descoperita pe strada chiar de designerul Jean Paul Gaultier, potrivit paginii oficiale a acesteia.

Supranumita "viitoarea Kate Moss", fetita a aparut de-a lungul timpului in cele mai importante publicatii internationale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La varsta de 10 ani, Thylane Blondeau a fost protagonista unui scandal, dupa ce a aparut pe coperta revistei Vogue, declansand o adevarata dezbatere internationala: e normal pentru un copil sa fie sexualizat intr-un asemenea mod si sa interpreteze un rol de adult?

La 3 ani de la scandalul care a adus critici dure revistei Vogue, Thylane Blondeau a aparut pe coperta altei reviste franceze – Jalouse, insa aparitiile ei pe paginile diverselor reviste nu este vazuta cu ochi buni nici de parintii din Franta. "Este prea mica, acesta e un job de adult. E imposibil sa apari asa" sau "Parintii o manipuleaza si profita de pe urma ei" sunt cateva dintre comentariile de pe retelele de socializare.

Acum, la varsta de 16 ani, Thylane Blondeau are mii de fani pe Instagram si a semnat recent pentru agentia IMG Worldwide, fiind, totodata, si ambasadoarea L`Oreal Paris.

Aceasta si-a facut aparitia pe covorul rosu de la Cannes, aratand absolut superb.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si