Geanta de voiaj suspecta pentru care au fost alertate autoritatile vasluiene continea un joc de biliard pentru copii, dulciuri si un laptot, colet gasit langa o banca din statia de autobuz de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui.

Un echipaj antitero de la SRI a deschis geanta pentru a identifica obiectele din interior. in toata aceasta perioada, zeci de politisti, jandarmi si politisti locali au asigurat masurile de protectie a perimetrului in care se afla geanta suspecta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

”Deocamdata, nu cunoastem apartinatorul gentii, urmand ca acest aspect sa fie lamurit in urma activitatilor specifice. Noi asteptam la sediul politiei pe proprietarul acelor obiecte sa vina sa si le ridice”, a declarat, luni, pentru News.ro inspectorul sef al Politiei Judetene Vaslui, Gabriel Pantiru.

Dupa incheierea misiunii celor de la SRI, traficul rutier si pietonal a fost reluat in zona, acesta desfasurandu-se cu dificultate timp de cateva zeci de minute.

News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si