''Medicii au constatat decesul pacientului'', se arata intr-o declaratie a reprezentantilor spitalului Bufalini din Cesena.

Hayden fusese internat miercurea trecuta, dupa accidentul suferit, cu "leziuni cerebrale grave" si se zbatea intre viata si moarte, conform medicilor.

Starea pacientulu i "ramane extrem de critica", anunta la momentul respectiv clinica italiana intr-un comunicat, evocand "un politraumatism grav, care i-a provocat leziuni cerebrale grave".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Miercuri, 17 mai, Hayden se plimba cu bicicleta pe soseaua care leaga localitatile Tavoleto si Riccione, in sudul statiunii balneare Rimini, in momentul in care a fost lovit in plin de o masina, in circumstante inca neelucidate.

Ciclistul italian Vincenzo Nibali, castigatorul Turului Frantei in 2014, care participa in prezent la Giro d'Italia, competitie in care s-a impus pana acum de doua ori, i-a transmis un mesaj de incurajare lui Hayden si a tras, totodata, un semnal de alarma in privinta pericolelor cu care rutierii se confrunta pe sosele.

La finele lunii aprilie, ciclistul italian Michele Scarponi a fost accidentat mortal de o masina, in timp ce se antrena pe o sosea din apropierea casei sale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si