Accidentul a avut loc pe A1, in zona localitatii timisene Topolovat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Timis, a fost activat partial planul rosu de interventie, la fata locului fiind trimise trei autospeciale de stingere, una de descarcerare grea, doua autospeciale pentru victime multiple,un spital mobil, trei ambulante SMURD si doua echipaje medicale de la Serviciul Judetean de Ambulanta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Conform politistilor, un microbuz inmatriculat in Bulgaria, in care se aflau sapte pasageri si care se indrepta spre Timisoara, transporta pe o platforma un alt microbuz. La un moment dat, una dintre rotile microbuzului care circula pe A1 a explodat, iar autovehiculul aflat pe platforma a intrat in balans si s-a rasturnat peste microbuz.

In microbuzul care circula pe autostrada se aflau sapte pasageri, intre care si un copil, care au fost raniti, insa leziunile lor nu sunt grave.

La ora transmiterii acestei stiri, circulatia rutiera pe A1, in zona producerii accidentului, este blocata


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si