Manchester United evolueaza in formula: Romero- Valencia, Smalling, Blind, Darmian- Pogba, Herrera- Mkhitarian (Lingard '74), Fellaini, Mata (Rooney '90)- Rashford (Martial '84). Antrenor: Jose Mourinho

Pentru Ajax joaca: Onana- Veltman, Sánchez, De Ligt, Riedewald (De Jong '82)- Schöne (Van de Beek '70), Klaassen, Ziyech- Traoré, Dolberg (Campos '62), Younes. Antrenor: Peter Bosz.

Cartonase galbene: Veltman '58, Younes '64, Riedewald '78/ Mkhitarian '31, Fellaini '52, Mata '78

Meciul a fost arbitrat de slovenul Damir Skomina, ajutat de asistentii Jure Praprotnik si Robert Vukan si aditionalii Matej Jug si Slavko Vincici. Arbitru de rezerva este italianul Gianluca Rocchi, iar rezerva a asistentilor slovenul Tomaz Klancnik.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

La acest meci, Cristian Chivu a fost observator tehnic din partea UEFA.
In urma acestei victorii, Manchester United va evolua sezonul viitor in grupele Ligii Campionilor.

Jucatorii trimisi in teren de antrenorul Peter Bosz la Ajax Amsterdam au avut o medie de varsta de 22 de ani si 282 de zile, cea mai mica a unei echipe care a jucat intr-o finala de cupa europeana.

La 17 ani si 285 de zile, fundasul Matthijs de Ligt a devenit cel mai tanar jucator care disputa o finala de cupa europeana.

In Liga Europa, el il detroneaza pe Joao Moutinho, care avea 18 ani si 252 de zile la finala Sporting Lisabona- TSKA Moscova din 2004.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si