Lavinia, o tanara in varsta de 18 ani, se afla la volanul masinii cumparata de parintii ei cu mari sacrificii in urma cu o luna. In masina se aflau surorile sale Daria (14 ani), Cosmina (12 ani), fratele Darius (20 de ani) si varul Rafael (19 ani).

Acestia au plecat sa isi viziteze bunica din comuna Negrilesti, cand la doar cateva sute de metri de casa, autoturismul a fost lovit de un tren Regio..

Potrrivit primelor informatii, inaintea tinerei ar mai fi trecut un autoturism, iar ea s-a bazat pe soferul din fata ei, astfel ca nu a mai oprit la trecerea de cale ferata. Toti au murit, trei dintre ei pe loc, iar doi la spital, noteaza adevarul.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Autoturismul a fost tarat mai bine de 200 de metri. Salvatorii au dus o lupta grea inceracand sa ii scoata pe tineri din autoturismul facut bucati.

Ca o ironie a sortie, tatal lor era sofer profesionist la o societate comerciala din judet. Oamenii aveau numai cuvinte de lauda la adresa copiilor.

Citit mai mult AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si