El este patronul unei terase din Satul de Vacanta care a preferat sa se automutileze, decat sa-i primeasca in control pe comisarii OPC. Si-a provocat rani in zona capului, in speranta ca inspectorii isi vor lua astfel privirea de la produsele expirate din bucatarie.

SCANDAL CU PAHARE SPARTE...IN CAP

Pana sa recurga la gestul necugetat, patronul restaurantului a privit, disperat, cum rand pe rand inspectorii scot din frigidere toata mancarea: paste, ciuperci si aproape 200 de kilograme de carne expirata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dupa ce s-a incurcat in explicatii, proprietarul, vizibil agitat, si-a spart un pahar in cap.


 

A DAT BUZNA IN SEDIUL OPC

Scandalul de ieri dupa amiaza s-a incheiat cu inchiderea unitatii pentru 6 luni.  Astazi, insa, proprietarul bandajat la cap a dat buzna in sediul OPC pentru o noua repriza de cearta.

Presiunile proprietarului de restaurant nu l-au intimidat pe directorul OPC. Sanctiunile au ramas aceleasi.

Horia Constantinescu, director OPC:" Controalele se fac, atitudea fata de organele de control trebuie sa fie una respectuoasa, pana la urma prezenta noastra acolo incearca sa indrepte lucrurile, nicidecum sanctionarea sau incarcarea cu dusmanie”.

Tot ieri, comisarii OPC au inchis si o autoservire din statiunea Mamaia, dupa ce au gasit peste 100 de kilograme de carne expirata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si