Duminica dupa-amiaza, Mugurel si Cristi Sfetcu Ciuculete au sustinut primul lor concert mare in aer liber si in fata unui public numeros. Cei doi au fost invitati sa cante la spectacolul organizat cu ocazia zilei localitatii Petrichioaia, din judetul Ilfov, iar lumea s-a adunat ca la urs sa ii vada pe urmasii Ilenei Ciuculete. Astfel, cu mic cu mare, tot satul s-a strans duminica sa ii vada pe Mugurel si Cristi Sfetcu Ciuculete si sa ii asculte cantand.

Spectacolul a fost deschis cu un instrumental asigurat de Mugurel, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete, acesta interpretand cateva piese la acordeon. Punctul culminant al spectacolului a fost atins, insa, cand pe scena a urcat Cristi Sfetcu, fiul cel mic al Ilenei Ciuculete. Cei doi frati au interpretat piesa “Ramas bun, maicuta draga”, o melodie cu versuri tulburatoare in care cei doi isi cer iertare si ii declara dragostea si respectul celei care i-a nascut si crescut.

„Mama iti plang urmele tale

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Si in genunchi iti cer iertare

Ca pe unde mergeai tu

Inflorea tot pamantul

Tu iarta-ma negresit

Daca nu te-am pretuit

Poate daca iti spuneam ce simt

Dar din suflet te-am iubit"

Compusa si interpretata de cei doi in memoria mamei lor, melodia “Ramas bun, maicuta draga” a avut un impact ravasitor in randul spectatorilor, femeile cu varsta inaintata izbucnind in hohote de plans la auzul acestor versuri. Stergandu-si lacrimile de la ochi, spectatorii i-au aplaudat indelung pe Cristi si Mugurel Sfetcu Ciuculete si i-au asteptat in culise, dupa spectacol, pentru a le solicita sa faca fotografii alaturi de ei.

 
 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si