Dar acestia au fost socati cand conducerea spitalului a refuzat sa faca acest gest.

Cuplul sustine ca au fost grabiti, in ciuda promisiunii ca vor avea tot timpul din lume sa isi ia adio de la copilul lor.

Intr-un videoclip publicat de MailOnline, tatal copilului as spus ca drepturile parentale au fost restranse in acest caz.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Nu ne putem lua fiul acasa sa moara, ne-a fost refuzata cererea asta, nu crezi ca am trecut prin destule?(...) Stim in ce zi va muri si totusi n-avem niciun cuvant de spus in legatura cu locul unde se va intampla. Trebuie sa moara acolo".

Purtatorul de cuvant al spitalului a declarat ca nu discuta aspecte private ale pacientilor in public, potrivit The Telegraph.

Mama copilului a spus ca ziua in care Charlie s-a nascut, 4 august 2016, a fost cea mai frumoasa zi din viata lor, insa 30 iunie 2017 este cea mai trista zi din toata viata lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si