Pamela Hunt nu era interesata de sala de forta. Totul s-a schimbat insa cand s-a mutat in Spania, unde s-a indragostit de un antrenor personal. Femeia, care avea o silueta zvelta, a inceput sa fie atrasa de sala, asa ca incet-incet a inceput sa fie si mai atenta la alimentatie. Asa ea a ajuns sa-si faca propria dieta, una care a ajutat-o sa-si transforme trupul intr-unul foarte bine definit, scrie Libertatea.

Secretul femeii? Ea consuma 30 de albusuri pe zi. Femeia amesteca lichidul cu banane si cu putine proteine. Asa sustine femeia ca a reusit sa-si transforme complet trupul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„Forta pe care o am acum este pur si simplu incredibila”, spune Pamela, care considera ca doar 80% din transformarea trupului ei se datoreaza acestei diete. in plus, ea spune ca inainte nu putea sa faca nicio flotare, iar acum a ajuns sa aiba o conditie fizica de invidiat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si