Localnicii din tiganasi, judetul Iasi au anuntat Politia dupa ce fetita le-a povestit despre clipele infioratoare pe care le-a trait in noaptea de sambata spre duminica, scrie Buna Ziua Iasi.

Echipa de criminalisti, sosita la fata locului, a gasit-o pe mama fetitei, fara suflare. Anchetatorii spun ca pe trupul femeii au fost gasite urme de violenta.
Principalul suspect in acest caz este sotul femeii. in stare de soc, fetita de 9 ani a spus ca tatal ei i-ar fi omorat in bataie mama.

Vecinii spun ca nu se asteptau ca o asemenea grozavie sa se intample in localitatea lor. Nu inteleg ce l-ar fi determinat pe barbat sa recurga la un gest atat de crunt, scrie BZI.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Fetita, in varsta de noua ani, care a asistat la crima, a ajuns intr-un centru de plasament in regim de urgenta. Bunica ei nu a vrut sa aiba grija de ea.

„Fata a fost luata de stat. Nu mai sta la mine. Eu sunt batrana, e mai bine asa. Acum o sa vedem ce va fi, eu nu am ce sa fac”, a mentionat bunica fetei.


Politistii spun ca au deschis un dosar penal in acest caz. Barbatul suspectat de omor a fost prins de oamenii legii. intre timp, anchetatorii asteapta rezultatele necropsiei realizate de Institutul de Medicina Legala Iasi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si