"I-am facut bebelusului un piercing in obraz. Arata dragut, nu-i asa? stiu ca o sa ii placa si o sa imi fie recunoscatoare cand o sa creasca. si daca nu o sa ii placa, poate sa il dea jos, nu e mare lucru. Eu sunt parintele, ea e copilul, fac ce vreau eu. Eu am facut-o, eu am drepturi asupra ei", a scris femeia pe reteaua de socializare.

Postarea a fost redistribuita de 12.000 de ori si a primit sute de comentarii in care femeia este criticata pentru decizia ei si i se atrage atentia ca nu are dreptul de a-i face una ca asta fetitei sale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Insa Enedina Vance a reactionat ulterior si a dezvaluit adevaratul motiv pentru a care a publicat o imagine atat de controversata si care, spune ea, este modificata in Photoshop pentru a parea ca i-a pus un piercing fiicei sale. Femeia sustine ca a dorit sa ii socheze pe parinti si sa traga un semnal de alarma asupra unei alte practici raspandite in lume: circumcizia baietilor, la scurt timp dupa nastere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si