Larisa este castigatoarea concursului Miss Universe Romania 2011 si se pare ca este pasionata de agricultura. Se pare ca Larisa are competente deosebita avand in vedere ca are doua functii in doua ministere diferite. Ea este consilier la Ministerul Agriculturii si membru in Consiliul de Administratie al companiei Telecomunicatii CFR SA, companie aflata in supordinea Ministerului Transporturilor.

Citeste si:
Declaratii halucinante din partea ministrului Educatiei: scoala e gratis pentru copil. Platesc parintii

Ca experienta profesionala, inainte sa ajunga consilier personal la MADR, Larisa are trecut ca a lucrat la doua firme detiunte de acelasi patron, firme ce aveau ca activitate un centru de infrumusetare, iar cealalta "intermedieri in comertul cu produse diverse".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

Cel care a angajat-o, Alexandru Danut Potor, a declarat pentru cei de la PressOne, oamenii care au dezvaluit informatia, ca Larisa Maria Popa nu a dat concurs pentru ocuparea postului ci a fost selectata de el, personal.

Larisa este din Slatina, judetul Olt, a absolvit Scoala Postliceala Medicala si Facultatea de Marketing din cadrul Universitatii "Spiru Haret".

Ca realizati are trecut castigarea concursului Miss Universe Romania 2011.

Un lucru interesant despre ea este acela ca Larisa apare ca martor intr-unul dintre dosarele in care fostul ministru de Finante, Darius Valcov, om politic judecat pentru fapte de coruptie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si