Muzica buna va fi ca-n chiar fiecare an la Electric Castle! Experientele neplacute insa... se pot repeta si ele!

Organizatorii au luat toate masurile ca in incinta festivalului tinerii sa aiba conditii decente, dar le lipseste un lucru important: un drum de acces rapid si util! 

Acesta este drumul ocolitor pe care organizatorii il propun pentru cei care vin festival. Daca acum arata acceptabil, la prima ploaie devine impracticabil 13:47

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Scurtatura care duce spre festival e un obstacol pe vreme ploioasa, iar marturie stau imaginile de anul trecut. Desi in mai putin de-o saptamana, Castelul de la Bontida va fi luat cu asalt de peste o suta de mii de tineri, Consiliul Judetean Cluj care ar fi putut sa repare drumul n-a miscat un deget!

Andi Vanca, PR Electric Castle "Este vorba de cinci kilometri de drum ce trebuiesc asfaltati si pe care mai mult de jumatate dintre oamenii care vin la festival vor merge"

Se lucreaza, poate, doar pe hartie, caci deocamdata drumul arata asa! Noroc cu localnicii care au de gand sa-si puna carutele la bataie!

"UItati inca suntem in constructie si pana sambata terminam si le punem exact cum cer normele europene"

Domnul Andrei pregateste deja camera pentru cei zece tineri care vor locui la el pe perioada Electric Castle!

De astazi intr-o saptamana comuna Bontida din judetul Cluj devine din nou centrul distractiei din Romania.

Pe cele noua scene amplasate in jurul castelului Bannfy vor urca artisti cunoscuti in toata lumea dar si vedete autohtone, precum Mirabela Dauer si Corina Chiriac.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si