In urma unui studiu, o echipa de cercetatori din Spania a ajuns la concluzia ca fierberea pestelui in apa ucide numai 18% din cianotoxinele care ne pot pune sanatatea in pericol.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Substantele daunatoare ramase devin un concentrat de toxine. Pestele preparat la abur este, insa, o varianta mai sanatoasa. Un alt studiu a aratat ca acest mod de gatire omoara 26% din cianotoxine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si