Christina Pacitti, 30 de ani, din Edinburgh, a descoperit ca are gena BRCA1 si a decis sa isi faca mastectomie preventiva pentru a-si putea vedea copiii mari.

Femeia sustine ca a ajuns sa isi iubeasca mai mult corpul, dar se simte vinovata ca exista posibilitatea sa fi transmis gena cancerului si copiilor sai.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mastectomia preventiva este o interventie de extirpare a tesutului mamar sanatos cu scopul de a reduce riscul de dezvoltare a unei tumori la acest nivel.

Christina si-a taiat ambii sani sani si si-a reconstruit. "Cand am vazut cum imi arata corpul dupa remodelarea corporala prin liposuctie am avut impresia ca am fost lovita de un camion. Mi s-a scos grasime de pe coapse si de pe abdomen pentru a mi se reconstrui sanii.

In ultimii 7 ani, corpul meu a trecut prin multe: doua sarcini, doua nasteri si doua operatii majore. In unele zile, sunt absolut distrusa cand ma privesc in oglinda. Alteori, reusesc sa fiu puternica. Sunt binecuvantata cu doi copii frumosi", a declarat ea pentru Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si