Jenni Morton-Humphrey a publicat o imagine cu bicicleta ei pe pagina de Facebook „Bristol Cyclists”, anuntandu-i pe internauti ca i-a fost furata, si rugandu-i sa ii dea de stire daca o vad din intamplare in oras. in scurt timp, un barbat i-a dat linkul unui anunt de vanzare ilustrat cu fotografia bicicletei, potrivit bristolpost.co.uk.

In prima faza, tanara a cerut ajutorul politiei pentru a-l contacta pe hot si a merge impreuna sa vada bicicleta si, eventual, sa-l aresteze.

insa oamenii legii au refuzat si chiar au sfatuit-o pe Jenni sa nu duca planul la capat, scrie click.ro

Totusi, femeia a vrut sa-si recapete bicicleta cu orice pret, asa ca a rugat-o pe persoana care a descoperit anuntul sa sune la numarul afisat si sa stabileasca o intalnire pentru ea, dandu-se drept sora lui. Aceasta nu a plecat singura, ci insotita de un amic, care a pastrat in permanenta distanta. Cand a ajuns la locul cu pricina, Jenni i-a spus barbatului ca vrea sa testeze bicicleta, sa vada cum merge.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„M-am asigurat ca nu am nimic la mine, nici un bun in afara de lucrurile pe care le tineam in mana – un pachet de tigari si un set de chei – i le-am dat tipului cand m-am urcat pe bicicleta si i-am spus «tine-mi lucrurile». Asta a insemnat ca el a trebuit sa dea drumul bicicletei pentru prima oara. Am mers incet la inceput si apoi cand eram la cativa metri departare am fugit.

Am pedalat cat de repede am putut. Nu m-am uitat inapoi sa vad daca ma urmaresc”, a relatat ea.

Ulterior, prietenul ei, care a ramas in urma, a relatat ca „vanzatorul” a ramas perplex pentru cateva secunde, cand a vazut-o pe Jenni fugind cu bicicleta.

Povestea femeii a devenit in scurt timp virala pe Internet, multi laudandu-i curajul de a-si face singura dreptate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si