ELENA TALAPAN, MAMA TINEREI: Mi-au omorat-o! Pentru ca era perfect sanatoasa! Mi-a zis, buni, sa fii fericita ca avem un bebe frumos…

Atat a putut sa-si vada copilul pe care si l-a dorit enorm- o ora.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

ELENA TALAPAN, MAMA TINEREI: A facut 100 de mii de teste ca sa vada daca este ok, daca sa nu cumva sa dea nastere unui copil bolnav.

La doar cateva ore dupa nastere, Alexandra s-a stins. Nimeni nu isi explica cum a fost posibil. Era sanatoasa tun si dupa operatie a ras, pana tarziu in noapte. De fapt asa ii obisnuise pe toti, cu zambetul pe buze. Azi insa a ramas doar amintirea ei…

Exact in aceste momente trupul neinsufletit al Alexandrei este ridicat membrii familiei si va fi dus la o capele din capitala.
 

ELENA TALAPAN, MAMA TINEREI: Ar trebui sa plateasca cu viata! Pentru ca i-a luat viata fiicei mele! Un copil minunat, perfect sanatos! Poate sa dureze pana mor, nu ma intereseaza. Trebuie sa aflu adevarul si sa plateasca cine a gresit!

Rudele Alexandrei vor sa afle ce s-a intamplat cu tanara in acele cateva ore cand nimeni nu le-ar mai fi mai comunicat nimic despre starea proaspetei mamici.

ELENA TALAPAN, MAMA TINEREI: Dupa ce a aparut reportajul la dumneavoastra, seara am fost sunati de catre directorul medical sa ne spuna ca vor o intalnire cu membrii familiei si cu echipa medicala care a operat-o.

Rezultatele autopsiei ar trebuie sa fie gata in cateva saptamani, asa li s-ar fi comunicat rudelor. Un timp prea lung de suferinta si grele intrebari. Maine tanara va fi condusa pe ultimul drum.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si