"Cand echipajele au ajuns la Bulz, barbatul era decedat", a declarat comandantul ISU Crisana, colonelul Sorin Caba, pentru ebihoreanul.ro.

Oradeanul era in masina impreuna cu o

femeie care a fost descarcerata de pompieri si acum se afla in spital. Starea ei este grava, dar stabila, potrivit dr. Alexandru Mateoc, purtator de cuvant al UPU-SMURD Bihor, prezent in aceeasi conferinta de presa.

Dr. Mateoc a mai spus ca furtuna violenta de la Bulz a adus in spitalele din Oradea 13 victime, iar in cele din Cluj alte 3. In Oradea, 7 persoane au ramas internate, dintre care una in stare foarte grava.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Am primit un total de 13 victime, dintre care una in stare grava, cod rosu, un tanar de 23 de ani cu un traumatism cranio-cerebral sever, in coma,

care a fost si operat in cursul noptii, si momentan este cu un prognostic rezervat", a declarat doctorul. Tanarul este oradean.

Printre victimele care au ramas internate se numara si un copil, a carui stare de sanatate este insa buna. "Cinci victime au cod galben, cu traumatisme la nivelul capului, toraco-abdominale, nici una nu pune viata in pericol. Persoanele sunt stabile hemodinamic si respirator. Celelalte victime au fost in cod verde, cu contuzii usoare", a mai spus Mateoc.

Sursa foto: ebihoreanul.ro

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si