“Preotul nostru nu este vinovat! Tartorul ala batran, episcopul, l-a obligat sa faca asemenea nenorociri. Nu este vinovat parintele. Este un om bun, acel tartor l-a chemat sa-i faca injectie si cine stie ce a mai facut pe acolo, episcopul acesta fara niciun Dumnezeu”, striga satenii. Oamenii nu par sa respecte deciziile Mitropoliei, in cazul in care Ursac va fi caterisit. Unii spun ca practicile homosexuale sunt o obisnuinta in seminarul de la Husi.

“Am un nepot care a facut trei ani de seminar si care a plecat scarbit de acolo, acum lucreaza in Londra. Nu ne-a spus ce s-a intamplat, doar ca un calugar, un diriginte de-al sau, l-a chemat sa curete niste icoane si acolo l-ar fi pipait, i s-a facut scarba de ce se petrece acolo”, spune o batrana din Deleni. Iubitul Episcopului Husilor, preotul Ursac, de la Deleni, oficiaza slujbe intr-o biserica de acum 77 de ani. Acesta avea o mare influenta asupra lui Onila, fiind trimis de episcop oriunde apareau probleme cu biserica prin judet.

In cinci ani de parohie, si-a ridicat o casa si si-a cumparat doua masini.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ieri, in predica sa de la biserica de lemn, preotul Ursac a spus ca “sa-i iubim pe cei pe care ii uram”. In tot acest timp, mitropolitii Bisericii Ortodoxe Romane din toata tara si din strainatate, episcopi ai bisericilor romanesti, pregatesc sedinta din 17 si 18 august, in care se va discuta, in premiera, despre caterisirea episcopului homosexual, scrie vremea noua.ro.

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si