Katie O'Brien incepuse sa urineze frecvent in ultima perioada si a decis sa mearga la medic. Tanara, care a slabit peste 12 kilograme in ultimele 2 luni si care a avut dintotdeauna menstruatia neregulata, a aflat ca este de fapt insarcinata si ca poate sa nasca din moment in moment.

Citeste si: "Sunt insarcinata cu cumnatul meu, dar asta nu il deranjeaza pe sotul meu!" Chiar si cei trei copii ai femeii au aflat acest lucru

Timp de 9 luni, Katie nu si-a imaginat nicio clipa ca ar putea fi insarcinata. Burta nu i-a cresecut deloc, mai mult, ea a pierdut 12 kilograme in ultimele luni, asa ca a avut un soc cand receptionera clinicii unde si-a facut analizele a sunat-o si i-a spus ca este insarcinata. "Aproape am scapat telefonul din mana cand am aflat vestea, atat de socata am fost!", a declarat Katie potrivit Daily Mail.

"Sunt de 4 ani impreuna cu Ryan, dar in mod clar nu am incercat sa raman insarcinata. Ma uitam la burta mea, dar nu era umflata deloc!"
Dupa ce a aflat vestea, Katie, insotita de mama ei si de bunici, a mers de urgenta la spital. Medicii i-au confirmat faptul ca este insarcinata si i-au spus ca sarcina a ajunsa la termen, dar nu este inca in travaliu si au trimis-o acasa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Noaptea, Katie a intrat in travaliu, iar matusa sa a descoperit-o sprijinindu-se de chiuveta din baie si si-a dat seama ca a intrat in travaliu.
Femeia a chemat de urgenta ambulanta, iar paramedicii ajunsi la fata locului au ajutat-o pe Katie sa il aduca pe lume de Tristan. Micutul s-a nascut la 22 de minute dupa ce mama sa a intrat in travaiul, pe canapeaua din casa strabunicii sale.

 

"Totul s-a intamplat atat de repede. A durat 22 de minute, in care am impins de 3 ori. Nici nu am avut timp sa il sun pe Ryan (n.r.-tatal copilului)", a declarat tanara mamica.
Desi nu au planuit sa devina parinti, Katie si Ryan sunt incantati de micutul Tristan, care este un copilas foarte cuminte si spera, ca in viitor, sa ii faca acestuia o surioara sau un fratior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si