Viorel Sorin Georgescu-medic primar igena DSP Caracal: "Este contraindicata a se spala si un zarzavat care se conusma in stare cruda. Apa nu este tratabila, deci devine nepotabila”.

Apa din cismelele caralalenilor poate ucide! Sau, in cel mai bun caz, poate imbolnavi! Strigator la cer e ca acesti oameni nu dau doi bani pe avertismentele specialistilor si continua sa o foloseasca: la baut, la spalat pe fata ori la spalat fructele pe care mananca.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cat timp e gratis, nimic nu conteaza.

La teorie stau bine. Doar ca, in cazul de fata, practica ar putea sa-i omoare. Revoltator e si ca desi cele sase cismele pot fi sursa de boala, autoritatile s-au limitat la a pune simple afise.

Octavian Stanescu-viceprimar orasul Caracal: „Am hotarat sa nu le desfiintam pentru ca localnicii sa foloseasaca aceasta apa pentru uzul extern”.

Pentru ca situatia ar putea scapa de sub control, cel mai probabil, cismelele vor fi desfiintate


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si