Nenorocirea s-a produs la scurt timp dupa ce valurile ucigase au adus la tarm trupul neinsufletit al barbatului din Arges, care si-a sacrificat viata pentru a salva din apa o mama si pe fiica ea.

Sunt valuri atat de puternice incat nici salvatorii nu reusesc sa aduca trupul victimei pe uscat.

Priviti cum se chinuie sa tina victima cu capul la suprafata.

 

Era ultima zi de vacanta la malul marii pentru un barbat de 47 de ani din Craiova. Omul s-a simtit atat de bine incat nu mai voia sa plece. Turistul a rugat-o pe sotia lui sa-I faca o poza in apa, dar femeia a surprins imaginea macabra.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cristian Vladut, salvamar Jupiter: "Era in ultima zi de concediu, voia sa-si faca o poza. Era in apa pana la brau, dar curentul l-a tras in spatele digului"

In ciuda operatiunii de salvare, ceilalti turisti parca mai rau se avantau in larg:.

"Aveam inecatul pe mal, se faceau manevre de resuscitare, colegii incercau sa-i scoata la mal, iar ei nu intelegeau",  mai spune salvamarul. 

Adrian Hornea, ISU Dobrogea: "Am fost solicitati la prima ora a diminetii pentru o persoana de sex masculin de 45 de ani, care imediat a fost tras de curent  catre larg, interventia a fost foarte grea pentru ca valurile mari ii izbeau si pe scafandri de stabilopozi".

Este a doua victima decedata, in ultimele 24 de ore. Cu numai 2 ceasuri inainte sa se dea alarma pentru turistul din Craiova, trupul fara suflare al barbatului din arges iesea la suprafata. Disparuse dupa ce a sarit in valuri sa salveze o mama si pe fetita ei.

Tot astazi, la Eforie, un salvamar a sarit in apa sa salveze o tanara trasa in larg de curentii puternici. Omul inoata spre ea cat poate de repede si reuseste, intr-un final, s-o puna pe pluta.

Bilantul mortilor din acest sezon este dramatic: pana acum 17 persoane si-au piedut viata in mare, dupa ce au ignorat avertismentele salvamarilor. In sudul litoralului steagul rosu- care indica faptul ca scaldatul este INTERZIS, a fost arborat deja de 3 zile. Salvamarii spun ca, de acum, marea va fi din ce in ce mai agitata si recomanda oamenilor sa stea pe mal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si