Potrivit Metro.co.uk, Samuel Jankovsky sustine ca biletul sau de avion a fost verificat de trei ori si nu isi explica de ce a ajuns in aeronava gresita.

El trebuia sa ajunga pe aeroportul din Stanstead, Londra, nu in Las Vegas.

"Cand am urcat in avion mi s-a parut ca este cam mare pentru o cursa atat de scurta, dar nu mi-am facut prea multe griji. Mi-am pus castile si am adormit. Cand m-am trezit, am vazut ca trecusem deja de Regatul Unit. Am intrebat pasagerul de langa mine ce se intampla si mi-a spus ca zburam spre Vegas. Nici macar nu stiam ca Eurowings are curse spre Las Vegas ”, a declarat tanarul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

" Am fost tratat ca un infractor cand am ajuns in SUA, pentru ca nu aveam o viza. Un angajat din aeroport mi-a spus ca am o ora sa iau un zbor inapoi spre Koln. Daca ratam zborul, m-ar fi retinut pana joi. insotitorii de zbor la intoarcere m-au tratat ca pe un criminal in serie, desi nici eu nu voiam sa fiu in acel avion. Au crezut ca m-am furisat in avion, ca sa prind un zbor ieftin spre Las Vegas.

Toata aventura m-a costat 878,66 euro ”, a mai spus Jankovsky, care ii invinuieste pe reprezentantii companiei aeriene ca nu au sesizat faptul ca el avea alt bilet, desi l-au verificat de trei ori.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si