Conform descopera.ro, femeia isi dadea cu pumnii in burta pentru a pierde sarcina.

De altfel, ea ar mai fi pierdut o sarcina, in trecut, dupa ce ar fi facut acest gest.   Sotul tinerei care s-ar fi sinucis facea parte din miscarea religioasa Adventista, unde a convertit-o si pe ea.  Mama femeii ar fi incercat in ultimul timp sa o interneze din nou la Spitalul Obregia, insa nu a mai apucat.
 
In prezent, mama tinerei si sotul acesteia sunt audiati la Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov.
 
Cumnata victimei a povestiti ca nu crede in ipoteza sinuciderii, ea crezand ca femeia ar fi cazut in fata trenului.
 
"Cred ca o avea pe cea mica in brate si pe celelalte mai mari, de mana. Nu cred ca s-a sinucis. Nu a fost atenta, mai mult ca sigur. A venit la mama ei in vizita si acum voia sa plece acasa.
Daca era certata cu sotul, nu mai pleca. S-au imbracat si au zis ca pleaca acasa. Nu voia sa divorteze. Daca era sa divorteze nu mai facea si al patrulea copil”
, a povestit cumnata femeii, Florica Nedelcu.
 
Procurorii au deschis dosar penal in cazul femeii care s-a aruncat in fata trenului la Branesti, impreuna cu cele trei fetite ale sale.

Dosarul penal a fost deschis in rem, pentru infractiunea de omor, de catre Parchetul Tribunalului Ilfov, au declarat, pentru News.ro,

reprezentanti ai institutiei.

In acest caz, au fost facute cercetari la fata locului si urmeaza sa fie audiati mai multi martori, respectiv rude ale femeii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Femeia se numea Alexandra Braustea, era din localitatea ilfoveana Branesti, si s-a aruncat in fata trenului impreuna cu cele trei fetite ale ei- Georgiana Mihaela, in vârsta de zece ani, Ana Maria, de opt ani, si Andreea Nicoleta, in vârsta de trei ani. Femeia era insarcinata, iar anchetatorii au gasit la locul accidentului un bilet de adio in care aceasta spunea ca ii pare rau pentru gestul sau.

Mecanicul care conducea locomotiva trenului implicat in accident povesteste ca femeia si copiii au aparut din padure si, in pofida avertizarilor sonore, s-au aruncat in fata trenului. intrebat daca a apucat sa-i avertizeze, daca a claxonat, mecanicul locomotivei a raspuns: "Bineinteles ca i-am claxonat. Au iesit din padure direct in fata mea. Ce sa fac?". El a povestit, conform imaginilor difuzate de Antena 3, ca femeia avea un copil in brate, iar pe ceilalti doi ii tinea de mâna si s-au aruncat toti in fata locomotivei.

Mama femeii le-a declarat anchetatorilor ca aceasta suferea de depresie si a fost internata in trecut de doua ori la Spitalul de Psihiatrie Obregia pentru tratament si ca urma sa fie dusa din nou la spital. Tot mama tinerei a spus ca aceasta nu isi dorea si al patrulea copil. Sotul acesteia ar fi fost singurul care lucra si aducea un venit, iar alte voci afirma ca cei doi soti se certau, barbatul devenind gelos dupa ce ar fi gasit niste jurnale ale femeii.

 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si