"Nu am putut sa ma uit, pentru ca a fost ceva infiorator. Auzisem de un copil, nu auzisem de trei, am auzit de trei dupa ce am venit de la paine."

Era putin dupa 9 dimineata cand, la cateva sute de metri de halta Branesti, patru siluete apareau brusc dintre copaci.

Trei mogaldete, de 3, 8, 10 ani, si mama lor.

O fractiune de secunda si un gest halucinant au rapit 5 vieti, dintre care una neadusa pe lume inca.

Nicusor Dragnea, mecanic: Nu legati, tinea in brate si doua in mana si s-au aruncat cu totii.

"Macar sa nu fie adevarat. Acum am primit telefon, ca este sora mea."

Disperate, rudele tinerei ajung rand pe rand la locul tragediei. Prima care se prabuseste este chiar mama ei, care are nevoie de o ambulanta pentru a-si reveni.

"Aveau greutati? Nu aveau, nu aveau greutati, nu s-au certat."

Un val de mister pare sa imbrace gestul teribil. Un preot incearca sa faca lumina.

Preot: "Facem o slujba doar de indepartare a duhurilor celor necurate. Asta o sa facem si o sa aruncam cu aghiazma, pentru ca in acest loc s-au intamplat foarte multe lucruri."

Spiritualitatea nu aduce, insa, raspunsuri. O fac criminalistii, care fac o descoperire sumbra in buzunarul femeii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Femeia ar fi lasat, intr-adevar, un bilet de adio, in care si-ar fi cerut iertare, cel mai probabil de la familie, de la rude, de la cei apropiati, si in care ar fi spus ca nu mai rezista, ca nu mai poate face fata."

 "Atata ce greutati sa fi avut? Trei copilasi sa-I omoare? Cata inima de mama, o mama nu poate sa-si omoare trei copii, indiferent ce greutati ar avea in viata.", spune o vecina.

Dar greutatile pe care le infrunta tanara nu erau doar financiare. Erau mai cumplite de atat.

Fara cuvinte este sotul ei. Isi pune mainile in cap, dar poate ca nu s-ar fi ajuns aici daca trecutul i-ar fi invatat niste lectii.

"Este gelos, da, este gelos. Ar fi calcat ea stramb? Femeia ar fi gresit? Nu, nu.", spune fratele ei.

Un jurnal tinut de femeie dinainte de a-l cunoaste, si in care si-ar fi povestit aventurile, l-ar fi macinat dintotdeauna. A convertit-o la baptism si a facut trei copii cu ea. Al patrulea era pe drum si se pare ca asta i-ar fi declansat tinerei, pentru a treia oara, o depresie crunta.

"Nu aveau probleme. Nu, atat doar ca era gravida si nu-si mai dorea copilul.

De ce?"

De doua ori a fost internata la spitalul de psihiatrie Obregia. Tratata pentru aceasta boala necrutatoare, depresia, femeia parea vindecata. Mama ei si-a dat seama ca problemele au reinceput in momentul in care a vazut-o cum se loveste in burta, desi era insarcinata.

 Georgian Dragan, pdc Politia Romana: "Nu este exclusa nicio varianta, se iau in calcul toate posibilitatile, inclusiv sinucidere, inclusiv ca mama sa-si fi ucis copiii. Luam toate aceste variante in considerare."

N-a mai apucat sa o interneze si de aceasta data.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Pai ce am vazut, si-a luat copilasii in brate si fata trenului", a spus mecanicul plangand.

Nicusor Dragnea: Da, bineinteles ca am claxonat. Au iesti din padure direct in fata mea.

28 de ani de experienta are mecanicul trenului in fata caruia si-au gasit sfarsitul cele 5 suflete. Doar el stie cum a putut duce la capat drumul la Constanta.

Va primi consiliere psihologica, pentru ca un astfel de soc este imposibil de ignorat. La fel cum nici calatorii care se aflau atunci in vagoane nu vor uita prea curand ce-au vazut.

- Trenul a mers ca o caruta, cam cu 45 de kmn la ora, pe o distanta de 15 km, parca ar fi avut premonitie mecanicul.

-O mama gravida, cu trei copii, s-a aruncat inaintea trenului. O alta de pe margine: vaaai de mine

- N-am vazut decat politistii de la criminalistica si barbati cu aparate de fotografiat. Ce ati auzit? O tanara insarcinata a lasat un bilet, ca se sinucide.

Cele 4 trupuri au fost transportate la Serviciul de Medicina Legala Ilfov, pentru necropsie. In acelasi timp procurorii de la parchetul Ilfov au inceput audierile, sub acuzatiile de omor si ucidere din culpa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si