Micuta era in curte, la joaca. Pentru cateva minute a fost lasata singura, iar cand mama a iesit dupa ea, a gasit-o cazuta in balia cu apa si detergent, in care urma sa spele rufe. A scos-o imediat si a alergat cu ea pana la Spitalul din Tecuci, dar copilul nu misca. Pentru ca se afla in stare grava, un echipaj SMURD a transferat-o pe micuta de numai un an, la spitalul din Galati.

Liliana Dragomir- SMURD Galati: “ Copil de un an, gasit in stop cardio-respirator, la Spitalul din Tecuci, lasat nesupravegheat si a cazut intr-o balie cu apa si detergent. Practic, stop prin asfixie mecanica, cu apa. A fost resuscitat, intubat, ventilat mechanic. Deocamdata, pot sa zic ca este stabil”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Micuta a fost tinuta la aparate in jur de patru ore, la spitalul de copii din Galati, dupa care a fost transferata la un spital din Bucuresti.

Sorin Sacagiu- pediatru la Spitalul Sf Apostol Ioan Galati: “Starea ei este stabila, dar grava. De fapt, foarte grava”.

Medicii cred ca fetita a stat cu capul in apa cu detergent mai putin de un minut, insa sufficient de mult incat s-o trimita la limita dintre viata si moarte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si