Mariana Bucuta, mama adolescentei, sustine ca fiica ei a facut practica la o societate comerciala care are un restaurant situat pe malul Dunarii, iar dupa ce a finalizat stadiul de practica a ramas sa lucreze acolo.

"Nu le lasa nici sa manance. Intelegerea era pentru patru ore pe zi si ar fi trebuit sa ii dea 500 de lei, doar ca statea si cate 14 ore si a primit doar 300 de lei. Nu aveau niciun fel de contract.
Pe 15 august, fiicei mele i s-a facut rau, a cazut din picioare si s-a lovit la cap. In loc sa ma anunte, au dus-o la cumnata mea acasa si au lasat-o acolo. A doua zi mi-am dus fiica la spital. A stat internata la reanimare, i s-au facut si perfuzii, pentru ca nu putea sa manance din cauza ca era prea slabita”
, a povestit Mariana Bucuta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Femeia a depus plangere la Inspectoratul Teritorial de Munca si la Parchet si spera sa isi gaseasca dreptatea.

„Nu aveau niciun contract, nimic. Au vrut sa imi dea 5.000 de lei ca sa ne impacam. Nu cred ca erau daune morale pentru fiica mea, ci au vrut sa ma prinda in cursa. Mi-au spus ca daca nu imi retrag plangerile, o sa o exmatriculeze pe fiica mea”, a completat femeia.

Contactati telefonic, reprezentantii restaurantului au negat acuzatiile si au afirmat ca au facut, la randul lor, o plangere impotriva femeii.
Ramane ca ITM Galati, care a demarat o ancheta in acest caz, sa stabileasca daca sesizarile femeii se adeveresc sau nu. „Orice sesizare primita este data in lucru si verificata de inspectorii nostri. Nu va putem da informatii despre sesizarile primite la institutia noastra”, a declarat Carmen Corodeanu, purtatorul de cuvant al ITM Galati, care a precizat si faptul ca anul acesta nu s-au facut controale la unitatea respectiva.

Sursa: viata-libera.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si