BERBEC – Pentru Berbec, din septembrie 2017 majoritatea planetelor se vor muta în Casa a 6-a, care reprezinta rutina, munca şi, spre deosebire de cariera, modul cum se desfaşoara viaţa la locul de munca: executarea ordinelor, rutina, perfecţionarea, sanatatea – crizele acute, nutriţia, animale de companie şi aptitudinile.

TAUR – Pentru Taur septembrie este o luna cu un potenţial extrem. Venus, stapâna lor planetara, va ajunge în Casa iubirii şi energia ei va fi maxima.

Toate acestea le vor aduce o gramada de oportunitaţi, un întreg ocean de posibilitaţi, dar şi de probleme pe care vor trebui sa le rezolve constructiv.

GEMENI – Daca au nevoie de un sfat este bine sa îi întrebe pe cei din jur – colegi, prieteni, mentori, familia, vecinul sau chiar ospatarul de la barul unde obişnuiesc sa-şi bea cafeaua.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

RAC – Pentru Rac, septembrie va fi o luna interesanta, axata pe noi realizari. Luna aceasta Casa familiei este dominanta pentru ei. Vor avea nevoie de sprijinul familiei pentru a-şi rezolva problemele. Schimbarea reşedinţei, investiţii imobiliare, toate sunt pe masa de lucru a acestor nativi.

LEU – În septembrie Leii pot conta pe ajutorul necondiţionat al Soarelui şi al lui Pluto. Niciuna dintre aceste planete nu va prelua o poziţie dominanta în harta lor, dar impactul combinat al acestora va fi destul de puternic şi, ce este mai important, de productiv.

FECIOARA – Pentru Fecioara, septembrie va fi un moment destul de ambiguu, dar nu ar trebui sa îi sperie aceast lucru.

Stapânul lor planetar nu este, cu blândeţe spus, în cea mai buna forma.

BALANŢA – În luna septembrie Balanţa este sfatuita sa acţioneze persuasiv, dar cu atenţie. Vor fi beneficiarii influxurilor lui Venus şi ale lui Saturn, care îi vor sprijini toata luna, fara însa a spune ca poziţiile lor vor fi deosebit de puternice. Spiritualitatea va fi un prim factor în aceasta luna, deoarece din 22 septembrie Soarele va fi în casa lor.

Citeste mai mult aici
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si