Aseara, la Asta-i Romania, Dan Bratu a fost pus fata in fata cu Silvia Grancea, femeia care l-a tinut ca sclav. Procurorii sustin ca aceasta, impreuna cu sotul ei, l-ar fi sechestrat si batut, timp de 6 luni, pe Dan Bratu.

Silvia Grancea este arestata la domiciliu si isi vede de viata in continuare. Ea este stapana casei si a sclavilor, insa sustine ca nu stie nimic despre Dan Bratu.

"Nu s-a tinut asa ceva. La mine in familie nu s-a tinut asa ceva. Nu il cunosc pe Dan Bratu. De ce am fost in puscarie? Nu stiu, ne-a luat la surprindere. Nu l-am batut, nu stiu cine e! Nici barbatul meu nu a facut asta. Sotul meu e la parnaie. Dar nu e adevarat ca l-a batut. Au gasit ei sclavi la mine? Cred ca a visat baiatul ala ca a stat la mine", a spus ea.
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Silvia Grancea a negat cu vehementa ca l-ar fi tinut ca sclav pe Dan Bratu.

Asta desi ginerele ei spune altceva.

"Nu inteleg de ce ii tinea legati", a spus ginerele femeii.

"As vrea sa o impusc. Simt manie cand o vad. Ma batea pana lesinam", a spus Dan Bratu cand a vazut o imagine cu femeia care l-a distrus.

Urmareste tot materialul marca Asta-i Romania:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si