Curtea de Apel Bucuresti a decis, pe 31 august, sa mentina interdictia impusa lui Gheorghe Burnei de a profesa intr-un spital din sistemul public de sanatate, decizia fiind definitiva. Anterior, Tribunalul hotarase ca medicul ortoped sa poata reveni la o unitate medicala a statului. In acel moment, fostii colegi ai lui Burnei de la Spitalul Marie Curie au trimis o scrisoare prin care comunicau ca nu mai doresc sa colaboreze cu acesta.

"Nu dorim să fim asociaţi în niciun fel cu Gheorghe Burnei, nu dorim să participăm în niciun fel la activitatea acestuia şi vom face uz de toate mijloacele legale: mutarea în alte secţii, greva, suspendarea contractului de muncă şi chiar demisia”, au transmis doctorii semnatari ai scrisorii, printre acestia numarandu-se si medicul Stefan Gavriliu.
Burnei s-a simtit tradat de Gavriliu si a postat un mesaj in care sustinea ca Gavriliu si-a schimbat pozitia, dupe ce, pe 14 iulie, se declarase pentru revenirea lui Burnei, la clinica unde lucreaza fiul acestuia, Cristian Burnei. „Dragii mei, iata ce scria dr Stefan Gavriliu, omul pe care eu l-am considerat timp de 15 ani ca fiind copilul meu: „Dupa multa vreme de incertitudini privind soarta ortopediei pediatrice din Romania, in final o veste buna. Domnul Prof. Dr.Gheorghe Burnei revine pentru a intari randurile ortopezilor pediatri. Un gest remarcabil al fiului Domniei Sale in a ajuta copiii suferinzi ai acestei tari si de a isi asuma public soarta micilor pacienti, alaturi de tatal sau.
Povara grea a micilor nostri pacientilor va fi dusa astfel pe mai multi umeri. In plus a aparut avantajul ducerii pacientilor ortopedici pediatrici pana la capat, Dr. Cristian Burnei fiind ortoped de adulti, foarte multi dintre pacientii peste varsta de 18 ani gasindu-si astfel intr-un final rezolvarea. Mult succes!”
, a scris Gheorghe Burnei despre Gavriliu. "Ca acum cateva zile sa comunice cu totul altceva...Cine il preseaza sa isi schimbe radical pozitia de la o zi la alta?”, s-a mai intrebat Burnei.

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si