Iar Nela, mama tinerei noastre conationale, a ajuns la capatul puterilor si face un apel disperat catre oricine are informatii despre fiica sa, vie sau moarta.

„Daca cineva i-a

facut rau sau a omorat-o pe Florina, cerem doar sa ne spuna in vreun fel unde sa o cautam sau unde sa-i gasim corpul. De un an si jumatate suntem disperati la exasperare. Daca este in viata, facem din nou un apel pentru a ne contacta. Multumesc episcopului de Padova, Claudio Cipolla si preotului din Cazzago, Davide Zaffin, pentru implicarea lor in aceasta drama teribila pe care o traim”, a declarat mama Florinei Simion pentru ziarul La Nuova Venezia.

Florina locuia cu mama si sora sa in via Ariosto din localitatea Cazzago di Pianiga, provincia Venezia, si avea o relatie cu un barbat italian de 56 de ani la acea

data, Maurizio De Grandis. In seara zilei de 25 februarie 2016, tanara romanca ar fi iesit din casa si de atunci nu se mai stie nimic de ea.
Maurizio De Grandis, care-si sarbatorea ziua de nastere chiar in acea zi, a povestit la emisiunea „Chi l’ha visto?” ca Florina a trecut pe la scoala unde barbatul italian lucreaza ca portar si ca tanara avea o punga galbena in mana, un cadou pentru el pe care ar fi trebuit sa i-l dea cand iesea de la munca.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La ora 14:30 Maurizio a terminat programul de lucru si a sunat-o pe Florina dar i-a raspuns sora acesteia care i-a spus ca Florina nu se simte bine. Dupa ora 19.00 a aceleiasi zile, relatau cei de la „Chi l’ha visto?”, Florina si Maurizio au inceput sa-si trimita mesaje unul celuilalt, Maurizio crezand ca ea se afla inca acasa dar tanara romanca era de fapt iesita.
In jurul orei 20.30, Maurizio a sunat-o la telefon pe Florina dar conversatia a fost foarte scurta: „Era grabita, imi spusese ca trebuie sa incarce telefonul”, spunea barbatul.

Florina a mai vorbit la telefon in

acea zi si cu o prietena de-a sa, Agnese Bee, careia apucase sa-i spuna ca-i pare rau ca nu a reusit sa mearga la Maurizio de ziua sa si apoi apelul s-a intrerupt brusc.
La 20.51 Maurizio i-a trimis un alt mesaj Florinei la care tanara i-a raspuns dupa 5 minute intr-un mod ciudat si semnandu-se „Biotopo o”. Jumatate de ora mai tarziu, barbatul italian a sunat-o din nou dar Florina nu mai raspundea.

„Am vazut ca era online dar imediat dupa aceea telefonul sau era inchis. Daca era cu altcineva, sigur era o persoana pe care o cunostea. Din pacate cred ca cineva i-a facut rau”, a mai declarat Maurizio De Grandis la „Chi l’ha visto?”, relateaza r otalianul.ro.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si