Decesul neasteptat al Ilenei Ciuculete in martie a adus, initial, o pace nesperata in familia regretatei cantarete! Certati ani de zile cu Cornel Gales, fiii artistei au ingropat securea razboiului cu barbatul, mai mult, vorbeau si despre planuri comune.

 

 

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

“Le-am pus casele din Craiova pe numele lor, iar acum vreau sa ii ajut si in profesie! De aceea, impreuna cu prietenul meu, Silviu Lepadat, un important organizator de evenimente din lumea muzicii populare, am decis sa ii includem pe Mugurel si pe Cristi in toate concertele viitoare! In plus, am discutat cu baietii si am decis sa inregistram un album cu zece melodii, prin care ei sa poata avea din ce in ce mai multa vizibilitate”, a povestit Gales, in aprilie.

Din pacate, o minune nu a tinut, in cazul lor, decat o luna, caci divergentele legate de impartirea averii au dus la scandaluri publice uriase si la acuze greu de digerat de sotul Ilenei Ciuculete! Din acest motiv, Cornel Gales a incetat treptat sa ii mai ajute pe Cristi si Mugurel Sfetcu, si acest lucru s-a observat cel mai mult in numarul de evenimente.

“Daca baietii lui Ciuculete erau pe toate afisele, la spectacolele de comuna sau orase din tara, ei bine, de la o vreme, au disparut de tot de pe listele organizatorilor! Cristi

si Mugurel au iesit, cel putin deocamdata, din atentia lui Silviu Lepadat, care nu i-a mai inclus in concerte. In aceste conditii, cei doi isi cauta singuri contracte”, au conchis persoane din lumea artistica.

 

Wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si