"Scoala de pediatrie romaneasca si intreaga lume medicala de la noi este de aseara mai saraca. Prof. univ. dr. Dumitru Oraseanu a plecat prea devreme dintre noi, dupa o suferinta lunga si necrutatoare. Dumnezeu sa il odihneasca!", a afirmat Mihaela Balgradean.

Dumitru Oraseanu a fost medic primar pediatru, doctor in stiinte medicale. Avea competente in pneumologie, ecografie generala, toxicologie clinica, scrie dcnews.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Potrivit site-ului Spitalului "Grigore Alexandrescu", Dumitru Oraseanu era membru al Consiliului stiintific al Asociatiei Medicale Romane, membru al Societatii Romane de Pneumologie, dar si al Colegiului de Redactie al Revistei Romane de Pediatrie, relateaza Agerpres.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si