George Buhnici si-a depasit toate anticiparile legate de costurile constructiei casei visurilor sale, in care se va muta impreuna cu familia, cand va fi gate. Constructia a „inghitit” 104.000 euro in 4 luni, in conditiile in care aceasta se ridica pe o structura din lemn. De altfel, Buhnici a recunoscut ca in scurta vreme va ramane fara bani si ca spera sa gaseasca solutii tehnologice prin care sa mai limiteze din costuri.


Primavara trecuta, cand George a demarat lucrarile la imobil, el avea in plan sa contruiasca o casa traditionala, care sa beneficieze de independenta energetica, adica sa produca singura energia de care are nevoie cu ajutorul unor panouri fotovoltaice. Un singur panou costa in jur de 10.000 euro. In timp, ambitiile prezentatorului au crescut si la fel si costurile. Buhnici a investit mai mult in panouri si izolatii, astfel incat sa-si transforme casa intr-o mica centrala pentru comunitate. Acesta spunea pe blogul sau, georgebuhnici.ro ca o astfel de casa ar fi unica in Romania, iar in lume exista foarte putine.


George Buhnici a platit ion jur de 45.000 euro si pe terenul situat in zona Corbeanca, in 2015.
Vedeta a povestit ca s-a apucat de casa dupa ce a scapat de rate si a anuntat ca nu mai vrea sa faca rate la banca. Casa lui Buhnici urmeaza sa aiba 180 mp utili, impartiti pe doua nivele. Terenul pe care se afla casa are 1600 mp.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si