De ceva vreme in mediul online, cei care il sprijina pe Cristian Pomohaci anunta ca pe 19 septembrie, inca de dimineata, in fata Mitropoliei sa se stranga multimile, sa se vada cata lume il sustine si il iubeste pe preotul exclus din Biserica.

De

altfel, chiar Mitropolia Ardealului a emis un comunicat de presa ca urmare a acestor apeluri din mediul online. Reprezentantii Mitropoliei i-au asigurat pe sustinatorii lui Pomohaci ca apelul fostului preot va fi judecat cu deplina obiectivitate si impartialitate, respectand prezumtia de nevinovatie, precum si dreptul la aparare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Totusi, apelul privind manifestatia de maine de la Sibiu, care a fost distribuit pe mai multe pagini, nu a avut efectul scontat. Cel putin din punct de vedere declarativ doar 55 de persoane si-au anuntat intentia de a se duce la Sibiu pentru a-l sustine pe Cristian Pomohaci.

Cel putin asa reiese de pe pagina de eveniment creata pentru actiunea de maine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si