Eleva, Bianca Ion, a luat contact cu sistemul de educatie de la una din cele mai prestigioase universitati din lume in perioada 26 august si 3 septembrie 2017.

Alaturi de ceilalti bursieri eleva de la Colegiul National „Ionita Asan” a luat parte la diverse ateliere si cursuri din diverse domenii, de la astrofizica si neurostiinte, pana la cultura politica si orientare in cariera.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Potrivit directorului Colegiului National „Ionita Asan”, Titu Varban, pe langa cursurile care s-au desfasurat in mai multe colegii ale Universitatii Oxford, elevii au avut a parte de tutoriale individuale, activitati sociale si artistice, dezbateri, vizionari de film, dar si o excursie la Londra.

Scopul principal al scolii de vara „Oxford for Romania” este sa le ofere elevilor un alt sistem educational, sa ii incurajeze sa devina mai implicati in comunitatile locale si sa ii sprijine in alegerea propriul traseu in cariera.

Sursa: realitateaoltului.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si