Individul e parca la o vanatoare de oameni: alearga turbat trecatorii, in timp ce flutura amenintator un cutit!

Un barbat e cat pe ce sa-i cada victima si are mare noroc ca scapa! La toata scena, asista impietriti de frica mortii, oamenii care s-au nimerit in zona.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nimeni n-are curajul sa-l dezarmeze pe cel care a instaurat de minute bune teroarea in strada. Individul imbracat din cap pana in picioare in negru pare sa aiba mintea ratacita. Singurii care il pot opri sunt politistii, iar acestia isi fac in sfarsit aparitia!

Un om al legii de la Politia Transporturi Feroviare incearca sa-l dezarmeze pe individ, dar devine din urmaritor, urmarit! Cutitarul face cale-ntoarsa si incearca sa-l raneasca!

In cele din urma, oamenii legii reusesc sa-l imobilizeze pe barbatul de 34 de ani. A fost incatusat si dus la sectie pentru audieri. Cel mai probabil, va fi supus unei expertize psihiatrice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si