Karen, fiul de 27 de ani al magnatului armean, si-a unit destinul cu o superba bruneta, in varsta de 25 de ani. Nunta ca-n povesti a celor doi a avut loc la cea mai exclusivista sala de evenimente din capitala Rusiei, iar cei 200 de invitati au fost alesi pe spranceana: de la vedete internationale, pana la sportivi celebri si chiar o fina a presedintelui rus.

Mireasa Lilit a schimbat,  de-a lungul evenimentului, doua tinute. Corsajul sclipitor a fost asortat, la ceremonia religioasa, cu o fusta cu foarte multe voaluri si cu o trena uriasa.  La petrecere, tanara a ales in partea de jos o fusta la fel de stralucitoare, dar care sa-i permita totusi sa danseze. Proaspatul sot a sorbit-o din priviri toata noaptea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sala de evenimente a fost decorata cu mii de flori naturale, lumanari si margele din sticla. Tavanul a fost tapetat si el cu flori colorate iar iar mii de crini albi au imprastiat miresme imbatatoare peste tot. Niciun detaliu nu a fost lasat la voia intamplarii.

Invitatii au avut chiar si un panou special pentru poze, decorat cu initialele aurite ale celor doi miri.

Tortul miresei a fost punctul de atractie al evenimentului. Uriasul desert cu ciocolata si martipan a avut 15 etaje si o inaltime de aproximativ 4 metri si jumatate. A fost comandat fix pe inaltimea salii si decorat precum o gradina naturala: cu flori de zahar, cristale si chiar petale naturale.

Atmosfera a fost intretinuta de artisti celebri, precum Eros Ramazotti.

Socrul mare nu s-a zgarcit deloc: mai bine de 2 milioane de euro a cheltuit pentru nunta fiului sau. Omul de afaceri armean are o companie care detine zeci de centre comerciale, mai multe cladiri de birouri si 8 hoteluri in Rusia. Tatal socru a avut de unde sa achite nunta, caci averea lui este estimata la peste 4 miliarde de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si