Voluntarul rus Valery Spiridonov a dezvaluit ca nu mai vrea sa se supuna acestei interventii chirurgicale fiindca cercetatorul italian Sergio Canavero nu a putut sa ii promita ca va obtine ceea ce el isi doreste, sa mearga din nou.

"Avand in vedere ca nu ma pot baza pe colegul meu italian, trebuie sa am singur grija de sanatatea mea", a spus Spiridonov.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Astfel, potrivit descopera.ro, noul pacient pentru transplantul de cap uman va fi un chinez. Neurologul Sergio Canavero va lucra alaturi de medicul Xiaoping Ren, de la Universitatea Harbin Medical, pentru efectuarea procedurii in China.

"In prezent, nu exista mai multe detalii privind procedura. Atunci cand va veni momentul, stirile oficiale vor fi anunţate de echipa Xiaoping din China. Momentan pot sa va asigur ca au fost realizate progrese masive," a declarat Canavero.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si