"Cand mor, sa ma arunce intr-o masina de REBU, sa ma duca la groapa de gunoi sa ma manance cainii, ca sa fiu de folos cuiva si dupa moarte.

Cum am fost in timpul vietii, asa vreau sa fiu si dupa moarte. Nu vreau flori, nu vreau discursuri, nu vreau plimbari pe la toate sectiile, nu vreau nimic. Sa faca asa cum am zis eu. Asta e dorinta mea", a declarat Leon Danaila pentru evz.ro.

Citeste si: Ea este noul inspector scolar la ISJ Arad. Violeta Varga este iubita fratelui prefectului de Arad

Acad. prof. dr. Leon Danaila este considerat in mediile academice internationale cel mai bun neurochirurg din Europa si figureaza alaturi de Einstein printre cele 500 de genii ale secolului 21. Dupa 30 de ani de studii si cercetari a descoperit o noua celula in creier.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mi-am ales cariera de medic pentru a darui cu generozitate si dragoste sanse de viata tuturor oamenilor suferinzi. Profesia medicala are o dubla origine: cereasca si pamanteana. Tara care nu are medici suficienti trebuie sa-si dubleze cimitirele“, spune academicianul. A scazut rata mortalitatii in operatiile pe creier de la 50-60% la doar 3-4%, a introdus microscopul operator si a fost primul in Romania care a facut operatii pe creier cu laser.

Interviul complet AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si