"Am ajuns in 2015, am fost adus de INTERPOL pentur ca este o fapta din 2005. O talharie pe care am comis-o in urma cu 10 ani din cauza drogurilor", povesteste chiar el.

Catalin a fugit 10 ani din calea politiei. Cum a ajuns sa comita o talharie? Totul a pornit la varsta de 15 ani. Asa au ajuns drogurile sa puna stapanire pe el.

“Terminasem clasa a 8-a. Ma intalnesc cu un prieten insotit de o fata, eram intr-un biliard. Am stat la masa, ne-am jucat. Ea i-a soptit: ai incredere in el? Atunci cheama-l. Am ajuns intr-o scara de bloc si am vazut ca scoate siringa, lingura, sare de lamiae, dar si un dop de medicamente in care erau dozele. Pe urma mi-am dat seama ca se drogheaza. Fata avea 14 ani”, a povestit Catalin.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Influentat de niste straini, Catalin a inceput sa consume si droguri mai puternice: “Ea ne aducea zi de zi droguri”.

Dupa ce a ajuns dependent si a ramas fara bani, Catalin, impreuna cu cativa prieteni, a inceput sa fure pentru a face rost de bani pentru droguri. A fost arestat timp de 4 ani si reusise sa scape de dependenta de droguri, insa si-a reintalnit prietenii si a cazut iar prada narcoticelor.

A durat doar doua luni pana sa comita inca o infractiune, care, de aceasta data, i-a adus 10 ani de inchioare.

Desi era anchetat alaturi de prietenii sai, acesta a profitat de faptul ca ordonanta de retinere a expirat si a reusit sa fuga. La scurt timp a plecat in Italia, unde a stat pana in 2015. De-a lungul timpului, ceilalti 3 prieteni au fost arestati. Doar el era singurul fugar.

Tot in Italia s-a casatorit. "Acolo s-a nascut si fiul meu, care face 9 ani",  a dezvaluit acesta. A fost prins cand sotia sa, venita in Romania, avea nevoie de semnatura lui pentru a se reintoarce in Italia. Atunci, Catalina  facut un lucru pe care il regreta si acum: si-a parasit sotia si fiul pentru ca nu a vrut sa riste sa se intoarce in tara. In tot acest timp, la Roma, l-au prins carabinierii.

Urmariti intreaga lui poveste in materialul video de mai jos: 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si