Fostul Episcop de Husi este acuzat ca, la cateva ore dupa ce si-a inmormantat mama, s-a consolat cu o partida de sex cu Denis Turcu, unul dintre favoritii sai, ale carui declaratii apar in dosarul DNA, scrie Vremea Noua.

Episcopul si-a tratat “suferinta” cu o partida de sex cu elevul Denis. Apoi i-a dat de pomana…. niste cozonaci. Totul e confirmat de fratele geaman al lui Denis, Vasile Turcu, care l-a insotit in acea seara, relateaza sursa citata.

“Cand am venit noi cu cozonacii in seara aceea. Stii, am venit cu cozonacii la cãmin, cu … Ei, el in seara aceea s-a … cu Denis! Cand am venit noi la 11 in cãmin. Da!! Mai vrei ceva?? Eu nu mai vreau nica”, spune Vasile Turcu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Fostii seminaristi spun ca ierarhul ajunsese atat de jos, incat dadea functii si bani elevilor favoriti, doar ca sa ramana aproape de el, pentru servicii intime.

Iata ce le-a oferit fratilor Turcu, care insa nu au mai apucat sa se pronunte asupra ofertei, caci a izbucnit scandalul: “A fost o fatarnicie! O fost atragere. El vara asta mi-o oferit un loc de munca la Episcopie. Mi-o oferita loc de munca. Mie mi-o oferit…o zis ca…imi plateste scoala de soferi de profesionisti si lui Denis….(neinteligibil, un nume de seminarist) ii plateste ca sa faca scoala de bucatari, ca sa il aiba aproape, acolo. Mai mult. I-o oferit, o zis, hai sa mergem sa ne cumparam o casa in afara. Bai, is multe de spus”, marturiseste tanarul. 

Citeste mai multe AICI.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si