"Alain Delon, spitalizat de urgenta pentru o operatie pe inima?" a fost titlul publicat miercuri de revista Ici Paris, care preciza ca actorul s-a plans de mai multe zile de dureri la spate si la picior, potrivit Le Parisien.

"Tata meu a suferit o interventie, dar la nivelul arterei femurale, a declarat miercuri pentru Le Parisien, Anouchka, fiica actorului. "Dar era o operatie programata: de doi-trei ani avea probleme de circulatie la picior", a mai spus ea.

"Trebuie sa ne oprim sa mai ingropam oamenii, este insuportabil", a afirmat Anoushka intr-un interviu pentru Le Parisien.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

De la moartea actritei Mireille Darc, pe 28 august, au circulat multe zvonuri in presa franceza despre starea de sanatate a lui Alain Delon.

Chiar el s-a aratat pesimist declarand pentru Paris Match, la cateva zile dupa disparitia "femeii vietii sale":" Nu mai am multi ani de trait fara ea, nu prea multi ani de suferinta. Ea, cel putin, nu mai sufera. Se odihneste. Fara ea, pot sa plec si eu".

Anoushka Delon a mai declarat: "Bineinteles ca este foarte afectat de moartea lui Mireille Darc, dar spitalizarea lui nu are nicio legatura cu asta. Tatal meu nu are nimic grav".

Potrivit actritei in varsta de 26 de ani, Alain Delon a fost operat pe 19 septembrie si se afla inca in spital. Ea a adaugat ca este in forma si ca va fi externat curand. 

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si