Senatoarea Emilia Arcan este foarte suparata ca lumea nu intelege cum, la numai 27 de ani, fiica sa a fost numita vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.  Andreea Arcan este mai degraba cunoscuta ca prezentatoare la televiziunile din Neamt. A terminat Jurnalismul la Cluj si nu a ezitat sa pozeze in lenjerie intima.

A facut intr-adevar si dreptul, la o facultate privata din capitala. Mama ii sare in aparare si spune ca fata ei este pregatita pentru functia pe care a obtinut-o fara niciun interviu, doar cu semnatura fostului premier Sorin Grindeanu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

EMILIA ARCAN: "Este si un mic om politic si are timp sa fie politician de anvergura"

Si ministrul agriculturii are grija de odraslele sale. Fiica sa este angajata chiar la ministerul pe care il conduce.

Iar sotia este vis-a vis de minister. Directoare in cadrul  Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura. Si fostul ministru al justitiei, Florin Iordache a avut grija de fiica sa.

Fata lui Iordache este angajata la Cancelaria Bancii Nationale. A mai detinut in trecut o functie în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la departamentul Relatia cu Românii de pretutindeni.

Nici pe FARTZAC Gheorghe nu l-a lasat sufeletul sa-i predea locul unui strain.Fotoliul sau de deputat i l-a lasat mostenire chiar fiului.

Marian Firczak este fizician de meserie, dar de un an isi bate capul cu legile din Parlament.

Si uite asa aflam ca nu conteaza pregatirea, cat conteaza familia...in alegerea carierei copiilor de politicieni.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si