Familia isi petrecuse cateva zile la Targu Jiu si se intorcea in Italia, acolo unde lucreaza de cativa ani. Masina in care se aflau acestia a iesit de pe banda de mers intrand sub un camion care stationa intr-o zona de serviciu. Soferul si sotia sa au fost grav raniti,, iar fetita lor de 3 ani a decedat pe loc.

Citeste si: Mutilata pe viata! Imagini sfasietoate cu o tanara de 20 de ani, ajunsa pe mainile proxenetilor

Conform primei reconstituiri, la volanul masinii Mazda se afla tatal fetitei. „In zona parcarii de serviciu din Porzano di Leno, barbatul a pierdut controlul asupra masinii din cauze necunoscute inca, intrand cu viteza sub un camion stationat regulamentar in zona de serviciu. Au fost solicitate imediat numerele 112 si 118, trei ambulante sosind imediat la locul accidentului.

Mama fetitei a fost transportata cu elicopterul, care a aterizat pe autostrada inchisa temporar de ofiterii de politie din Montichiari, la Spitalul Civil din Brescia, fiind grav ranita. De asemenea, a fost internat si tatal care a suferit rani mai usoare. Familia de romani era rezidenta la Imperia in regiunea Liguria, Italia. Politia ancheteaza dinamica accidentului” relateaza ziarul Il Giorno.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Actorii Teatrului „Elvira Godeanu” sunt socati de cele intamplate mai ales ca vineri 29 septembrie, familia Vladaianu a fost prezenta la spectacolul „Actritele” jucat pe scena teatrului din Targu Jiu.

„ Nu e de acceptat asa ceva!!! De ce? Dumnezeuleee! Maya, o minune de copil! De-acolo de sus, cu aripile tale de ingeras sa ii ocrotesti pe parintii tai ramasi, care, acum au mare nevoie de asta…! Multa, multa, multa putere sufletelor voastre! Suntem cu inima alaturi de voi toti” a scris pe contul personal de socializare actrita Teatrului Elvira G odeanu din Targu Jiu Rodica Gugu Negrescu. „ Inger frumos si nevinovat plecat la ceruri… Cu totii suntem in stare de soc…. Cu totii suntem alaturi de voi…” a scris pe pagina sa de Facebook actrita Teatrului Elvira Godeanu, Monica Sfetcu.

Sursa: gorj-domino.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si