In timp ce tatal si fratele lui mai mare mestereau la o masina, baietelul isi facea de lucru pe langa ei. Dupa ce au reusit sa scoata motorul masinii, fiul cel mare a trebuit sa se duca in casa, sa-si bandajeze o taietura la mana, a relatat tatal reporterilor Fox News, citat de 3dots.ro.

Trecuse deja la urmatoarea operatiune- demontarea planetarelor. Prima dintre ele a iesit destul de usor, la urmatoarea a avut probleme, iar fortarile repetate au produs dezechilibrarea autovehiculului, care a cazut de pe cric.


"Am tipat la J.T., care era de partea cealalta a masinii- «Ridica cricul, ridica-l!». Nu ma puteam misca deloc, eram total blocat sub masina. Apoi am lesinat, salvarea mea era doar in mainile lui. Mi-am zis: «Pana aici mi-a fost!». Era imposibil ca J.T. sa poata sa ridice singur masina, de-abia reusisem sa fac asta, cu ajutorul fiului meu cel mare. Imi amintesc ca ma simteam impacat, ca intr-o zi plina de fericire. Norii traversau cerul, totul era fericit si linistit", povesteste tatal lui J.T.

Adunandu-si toate puterile si curajul, baietelul a potrivit cricul sub masina si a inceput sa actioneze pentru a-l ridica.


"Eram speriat, nu stiam daca voi reusi sa ridic masina, dar faceam tot ce e posibil ca sa-mi iasa asta", a spus J.T. reporterilor.
Dupa 15 minute de efort, a reusit sa ridice masina, eliberandu-si tatal, de abia atunci J.T. a fugit sa-i ceara ajutor fratelui mai mare si a sunat la serviciul de urgenta.
La spital, barbatul a constatat ca in urma intamplarii avea "doar" la 13 coaste fracturate, dar nicio alta leziune interna.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Ingerii m-au ajutat!", a raspuns baiatul atunci cand a fost intrebat de unde a avut forta necesara in ziua in care si-a salvat tatal, pentru ca, ulterior, dupa ce lucrurile s-au linistit, J.T. fost pus sa ridice din nou masina pe cric, si nu a mai reusit!

Citeste si: Un piton urias a fost ucis si apoi mancat in Indonezia, dupa ce acesta atacase o persoana

" Toata aceasta intamplare este un miracol. Nu exista un alt mod de a descrie ceea ce s-a intamplat. Este posibil ca acest baietel firav sa fi reusit de unul singur. Simt ca este responsabilit atea nostra sa spunem tuturor ca miracolele inca mai exista", a declarat mama lui J.T., in momentul in care acesta a primit premiul “East Idaho Real Heroes” pe anul 2017.

Sursa: 3dots.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si